keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Nysgjerrig på Visivos innovative forvaltningsavtale? Daglig leder forklarer det enkelt!

Det er ikke lett å orientere seg i jungelen av digitale løsninger og online markedsføring! De fleste av oss synes det er vanskelig nok å sette opp ruteren hjemme eller å få TV-en til å spille lyd.

Vi i Visivo har derfor laget en egen markedsføringsavtale for deg som ikke forstår, eller som ikke har tid.

Forvaltningsavtalen gir deg mulighet til å betale en valgfri fast sum i måneden. Den summen du investerer vil vi i samarbeid med deg forvalte slik vi mener mener er “riktigst” der og da!

Vi forvalter pengene ut til til både interne og eksterne produsenter, basert på hva som er mest hensiktsmessig. Du kjøper et produkt, og vi tar oss av resten. Blir vi enige om at vi trenger en innleid produktfotograf til de nye annonsene vi skal kjøre på sosiale medier, vil vi både stå for all jobben og bruke budsjettet til å betale for tjenestene!

En av de viktigste fordelene med vår forvaltningsavtale, som også skiller oss fra våre konkurrenter, er den korte bindingstiden. Vi operere med en fast gjensidig tre-måneders oppsigelse på nesten alle våre avtaler. Det gjør vi både fordi vi har tiltro til produktet, men også fordi det setter et høyt krav til god kvalitet. Dessuten mener vi det er en uting å binde kunder over lengre tid. Om du ikke er fornøyd med en tjeneste burde du ikke være tvunget til å fortsette avtalen.