keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

ZappyPage - Visivos billigste alternativ

Vi oppdaget en stund ut i 2020 at betalingsviljen hos kundene ble lavere i takt med usikkerheten pandemien førte med seg. For å svare på endringene, valgte vi å lage en ny og billigere utgave av forvaltningsavtalen. Visivo skal, så langt det lar seg gjøre, levere et bedre produkt til en billigere pris enn konkurrentene. 

I januar 2020 åpnet Visivo en egen avdeling som spesialiserer seg på produksjon av enkle nettsider til minimumspris. Vi har klart å presse prisen så langt ned på denne nettsidekategorien, at vi til og med konkurrerer med flere “gjør det selv”-løsninger.

Den eneste forskjellen er at vi gjør det for deg! Det er dermed den perfekte løsningen for deg som vil spare penger, men som synes det er krevende å bygge nettsiden på egenhånd. 


Salgsargumenter for Zappypage:
For den samme billige prisen som du i dag kan lage din egen nettside for hos våre konkurrenter, kan du hos oss få en side ferdig med minimal egeninnsats! Det vi trenger er teksten du ønsker å bruke og innlogging til domenet ditt. Bilder/videoer kan vi fikse for deg! 

Flere av våre konkurrenter i samme prisklasse baserer seg på den samme templaten for alle sine nettsider. Dette gjør at du fort kan få samme nettside som naboen. Vårt mantra er å alltid gi skreddersydde løsninger, og det gjelder Zappypages også! Kunde sender eksempler på sider hen liker, og vi tar utgangspunkt i disse under produksjonen. 

I motsetning til våre konkurrenter har vi valgt å inkludere webshopløsning i tjenesten. Dermed trenger ikke kunde lengre å spare penger ved å ha en e-commerce løsning ett sted og selve nettsiden ett annet sted. Vi matcher prisen du betaler i dag, i tillegg til at du får nettbutikkintegrasjon med på kjøpet. Nettbutikkintegrasjonen åpner for ti produkter gratis på kjøpet ved signering, men kan utvides med ytterligere produkter etter behov. 

Og integrasjonsmulighetene stopper ikke der, for å gjøre produktet enda mer gunstig for kunde har vi åpnet opp for direkte integrasjoner med markedskanaler som Instagram, Facebook, Amazon, Ebay, Google osv… 

Alle våre nettsider kommer med gratis SSL, cloudflare for bedre hastighet og sikkerhet og gratis stock-content ved behov!