keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Vi skreddersyr en pakke tilpasset ditt budsjett og dine behov!

Forvaltning

Du bestemmer budsjettet!

Du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned, og ønsker du å endre er det opp til deg. Vi forvalter pengene for deg ved å teste ut flere plattformer, finne ut hvor skoen trykker for din bedrift og deretter flytte pengene dit det er gunstigst for deg.

Vi fikser alt - så du kan fokusere på det du kan best!

Vi har et stort team og et enda større nettverk med utviklere, designere, innholdsprodusenter m.m. Så skulle vi ikke ha den nødvendige kompetansen internt, prosjekterer vi jobben og finner noen som har kompetansen vi mangler. Hver måned mottar du en oppdatering på hva vi har brukt budsjettet ditt på, hvorfor vi har brukt det slik og viktigst av alt - hva du har tjent! Enklere blir det ikke ;)

En løsning for alle digitale behov!

Budsjettet du legger i forvaltningsavtalen vil alltid investeres der skoen trykker mest. Sliter du med å holde styr på alle markedskanalene på nett? Null stress, da fikser vi det! Blir du ringt ned av slitsomme selgere som vil ha deg til å optimalisere ditt og markedsføre med datt? Null stress - vi fikser det og! Kort oppsummert får du de tjenestene vi tilbyr som du trenger - ikke mer og ikke mindre!

Vi hjelper deg med alt fra nettside og markedsføring til grafisk og film

Hørtes ikke det enkelt ut?

Neste produkt

Webdesign

Rull ned for å gå videre