keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Fortell verden hvem du er!

Markedsføring

Scroll ned

På samme måte som at en edderkopp er avhengig av å fange insekter for å overleve, er det ingen bedrifter som overlever uten salg. Vi har lang erfaring med digital markedsføring og gleder oss til å spinne en ny markedsstrategi tilpasset dine behov!

Øk dine resultater

Uansett hvor gode selgere du har gjør de ingen nytte dersom du plasserer dem midt på vidda. Slik er det med nettsiden din også - den har ingen funksjon dersom ingen finner den! La oss sammen skape en strategi som både øker din trafikk, og dine resultater!

Spar tid og tjen penger!

I 2019 gjorde Google i overkant av 3200 endringer i sine algoritmer, når markedskanalene på nett har såpass mange humørsvingninger er det nesten umulig å holde tritt! Heldigvis finnes det løsninger hvor du slipper å stresse med det! Vår kundestrategi er å alltid strebe etter å gi deg de beste løsningene til den beste prisen, slik at du kan fokusere på det du kan best!

Ikke tenk på det – vi fikser!

Strategi

Fjellvettregel nr. 1 sier at du må planlegge turen godt – slik er det også med markedsføring! Vi skreddersyr en strategi basert på ditt image og dine viktigste verdier. Ved hjelp av god planlegging og kvalifiserte besluttninger sørger vi for at ditt budskap formidles på best mulig måte!

Annonseproduksjon

Vårt leveranse-team har lang erfaring med produksjon av de fleste typer annonnser. Vi kan hjelpe deg med alt fra informasjonsvideoer og korte reklamefilmer til brosjyrer og diverse-bannere. Alle annonnser skreddersys etter den planlagte strategien og din visuelle profil.

Kampanjekjøring

I dag har vi den fantastiske muligheten til å vite hvem vi markedsfører til og å få data på hvordan annonnsene fungerer fortløpende. Dermed er det enda enklere å få utbytte av hver eneste krone vi investerer i markedsføringen. For å si det enkelt er det sjeldent noe poeng å markedsføre løpesko til Oddvar på 98 ei heller rullator til Nina på 15!

Med andre ord: Vi fikser alt slik at du kan fokusere på andre ting!