icon

Feil på tjeneste?

Fyll ut skjema her
icon

Book time for rådgivning

Fyll ut skjema her

Svar på det meste du måtte lure på

Ofte stilte spørsmål

Visivo er et markedsføringsbyrå som kartlegger og skreddesyr digitale strategier. Vårt budskap er å gjøre markedsføring tilgjengelig for alle - uansett visjon og budsjett.

Visivo passer for bedrifter som ikke har en egen IT- eller markedsavdeling, og som ikke ønsker å drive med dette selv. Det være seg du syntes det er vanskelig å forstå, eller ikke har tid. Visivo fungerer som din innleide IT- eller markedsføringsavdeling, hvor du som kunde får sin helt egne kontaktperson.

Hvis din bedrift sliter med å gjøre seg synlig på nett og mangler engasjerende innhold, hjelper vi deg med dette. Gjennom oss vil du kunne oppnå målbare resultater som gjør at din bedrift vokser.

Vi mener at digital markedsføring er sterkt overpriset og ønsker derfor å tilby dette til alle. Vi skiller oss fra mengden ved at vi tilbyr vår helt egne forvaltningsavtale. Du som kunde gir oss et budsjett, og vi forvalter pengene på den måten som skaper mest verdi. På den måten trenger du ikke selv å orientere deg i havet av ulike produkter - den jobben gjør vi.

Visivos innovative forvaltniningsavtale er et godt eksempel på hva du kan oppnå når du blander høy teknisk kompetanse med en god forståelse av bransjen og dens behov.

Hos oss får du en unik kombinasjon av “early adopters” (unge forbrukere “født” inn i den digitale æraen) og erfarne innholdsprodusenter. Det er dette skjæringspunktet mellom nytenkning og erfaring som gjør at vi kan levere en helhetlig tjeneste tilpasset den digitale hverdagen som stadig er i endring.

Annonser på Tiktok, Instagram Stories eller Snapchat som fenger og gir resultater? Vi hjelper deg!

Det er opp til deg! Vi forvalter dine penger på den måten som generer størst verdi.

Vi vet at noen kunder kun trenger en nettside som når eksisterende kunder, mens andre ønsker en markedsføringsstrategi på flere plan. Det viktigste for oss er å kartlegge dine behov og finne en løsning du vil sette pris på innenfor ditt budsjett.

Visivo leverer prismatchgaranti. Dette betyr at vi gir priser som samsvarer med alle de kommersielle aktørere i Norge ved kontraktopprettelse. I tillegg garanterer vår fornøydgaranti hele kjøpesummen tilbake dersom du ikke er tilfreds med produktet vårt.

Vi så et tydelig behov i markedet før vi startet Visivo i 2019. Bransjen før den tid var preget av aktører som solgte overprisede produkter som kundene ikke forsto. Markedsføringsbyråene kunne sette prisen akkurat der de ville, og gjorde på den måten digital markedsføring utilgjengelig for små- og mellomstore bedrifter. Hos Visivo er det kunden som setter prisen, mens vi forvalter budsjettet på den måten vi mener skaper mest verdi. Visivo gir bedriftene en personlig rådgiver, som følger opp under hele prosessen.

På samme måte som om vi kan være kundens innleide markedsavdeling, kan vi gjennom våre avtaler på Telecom, IT og fiber bistå som kundens IT-avdeling.

Vi ønsker å forenkle digital markedsføring, og gjøre det tilgjengelig for alle. Visivo skal være et friskt pust.

Du kan teste oss, og om du ikke ønsker å jobbe videre med oss, er det fullt mulig å si opp avtalen. Pengene du har brukt innen den tid får du selvfølgelig tilbake.

Selvsagt ikke!

Faktisk så tilbyr vi et gratis mini-kurs for å gi deg våre beste tips ut fra vår kartlegging av din bedrift. Om du kun ønsker dette og vil gjøre markedsføringen selv, så er valget ditt.

Kontakt oss

Har du lyst til å høre mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

4000 90 44